Wie houdt er niet van cadeautjes? Die kan deze plugin dan overslaan en direct door naar punt 3. Ik weet zeker dat jij er nog bent. Iedereen houdt namelijk van cadeautjes.

Wat kun je met de WooCommerce Free Gift plugin? De naam zegt het al, je geeft een gratis cadeautje. Geef je dat direct aan alle bezoekers? Nee je hebt de mogelijkheid om hiervoor diverse voorwaarden in te stellen.

Free Gift plugin WooCommerce

Zoals je hierboven kunt zien kun je o.a. instellen vanaf hoeveel euro mensen een gratis cadeautje krijgen. Ook kun je instellen wat voor product het cadeau is dat ze krijgen.

WooCommerce Free Gift plugin

Heb je een cadeautje dat mensen niet leuk vinden? Dan kun je ervoor kiezen om mensen uit te laten vinken dat ze het cadeautje willen ontvangen 😉

Onderaan de instellingen vind je de mogelijkheid om het cadeautje helemaal te verbergen in je webshop. Wel zo handig als het geen product is dat je zelf ook verkoopt.

Wat een veel gebruikte methode is dat is om in de winkelwagen een bericht te tonen, bijvoorbeeld: “Als je nog x euro besteedt krijg je een cadeautje”. Mensen besteden dan vaak net een paar euro meer dan ze normaal zouden doen.

Download WooCommerce Free Gift plugin

Wil jij gratis WordPress tips in je inbox ontvangen?

Wij sturen maximaal 2 e-mails per maand. Beloofd!

Voornaam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.