Compleet WordPress webdesign ontwerp

Jullie ideeën over je WordPress website zijn de basis van ons ontwerp. Met jullie huisstijl en alle wensen en eisen. Graag denken wij mee over wat er in de toekomst binnen je bedrijf in Enschede gaat gebeuren. Op deze manier krijg je een WordPress website die nu helemaal compleet is en daarnaast klaar is voor de toekomst.

WordPress webdesign op maat in Enschede

Lamper Design is gespecialiseerd in WordPress webdesign. Écht gespecialiseerd, wij bouwen binnen ons internetbureau iedere WordPress website op maat. Vrijwel alles is mogelijk, dus heb je speciale wensen, neem zeker even contact met ons op.

Wat kun je in ieder geval van ons verwachten wanneer je ons jouw nieuwe WordPress website of webshop laat maken?

  • Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl;
  • Een website die goed vindbaar is binnen de gebruikelijke zoekmachines;
  • Een snel ladende website;
  • Een doelgerichte website;
  • Jouw bezoekers omzetten in klanten, daar gaan we voor samen met jou.

Kennismaken? Maak een afspraak bij ons op locatie of bij jou in Enschede. Gelijk een offerte? Dan willen wij graag eerst telefonisch contact met jou, om je wensen te bespreken.

Miljuschka logo
Vinkacademy logo
Oefenen.nl logo
Francescakookt.nl logo
CombiBreed logo

Maak je website in Enschede vindbaar met goede teksten

Een WordPress website laten maken in Enschede is een investering. Maar je wilt klanten trekken, dus dat is het waard. Vergeet daarbij de SEO teksten niet. Goede teksten dragen bij aan de vindbaarheid van je website en zetten bezoekers van je website om in klanten. Daarom werken wij met de beste copywriters die gespecialiseerd zijn in teksten voor websites. We schakelen ze graag voor je in wanneer je zelf je teksten niet wilt of kunt schrijven.

Een doelgerichte WordPress website

Of je nu een lokale onderneming hebt die zich richt op Enschede of de hele regio Enschede, of de ambitie hebt om internationaal zaken te doen, wij helpen jouw bedrijf er een gegarandeerd succes van te maken. Je wilt meer verkopen via je webshop, meer aanvragen voor offertes via je website en meer contactaanvragen. Je wilt méér conversie dus. Naast een goed converterende WordPress website of WooCommerce webshop wil je natuurlijk ook goed gevonden worden in Google.

Laatste Cases

Hovenier Waddinxveen
Jvgbestratingen.nl

Website hovenier Waddinxveen

Bekijk dit project
Tegelsinhuis webshop
Tegelsinhuis.nl

Webshop op maat Tegelsinhuis.nl

Bekijk dit project
Jazzandwine.nl
Jazzandwine.nl

Website redesign Jazzandwine.nl

Bekijk dit project
GustoNL
Gustonl.nl

B2B webshop Gustonl.nl

Bekijk dit project
Kokerellen.be
Kokerellen.be

WordPress platform voor Kokerellen.be

Bekijk dit project
BEMA bv
Bemabv.com

Meertalige WordPress website voor Bema BV

Bekijk dit project

Wat mag je van ons webdesign bureau verwachten?

Met onze kennis en jouw input komen we tot een passend WordPress website ontwerp. Eerst vragen  we jou het hemd van het lijf over het doel van je website, de oplossingen die je biedt en natuurlijk waar je voor staat. Wat mag je op jouw beurt van ons verwachten?

  • Een open, eerlijke en kritische instelling; daarmee kom je in onze ogen het verst
  • Duidelijke feedback op jouw wensen en waar wij het misschien anders zien
  • Transparante communicatie over de voortgang en het resultaat van het bouwproces dat live via een link te volgen is
  • Oog voor detail: alles moet werken en visueel kloppen
  • Complete service: indien nodig ook in grafische vormgeving voor huisstijl en logo-ontwerp

Wij gaan voor een website die jouw onderneming in Enschede een herkenbare identiteit geeft, zodat bezoekers beter een keuze kunnen maken. Wij denken mee en komen als dat nodig is met alternatieven, zodat ook jij wat te kiezen hebt. Als de website online staat verzorgen wij ook optioneel het WordPress onderhoud.

Wil je meer weten of gelijk een offerte?

Ook over de kosten zijn we transparant. Je krijgt vooraf een duidelijke offerte voor jouw websiteontwerp. Gewoon één prijs, niet achteraf nog onverwachte kosten. De prijs die we neerleggen is de prijs die je betaald voor je website. Wil je dat? Je kunt hier direct een offerte aanvragen.

Wij bouwen ook WordPress websites in…

Wat klanten zeggen

Janneau van Gils
Janneau van Gils
Jvgbestratingen.nl
Lamper Design is een zeer professioneel bedrijf wat voor ons veel meerwaarde heeft aan ons bedrijf. Met Lamper Design is goed te communiceren en ze luisteren goed naar de wensen van mij. Voor een goede werkende website zit je bij Lamper Design goed en vertrouwd aanrader.
Martijn Ruinard
Martijn Ruinard
Tegelsinhuis.nl

Lamper Design heeft onze webshop in een volledig nieuw jasje gestoken qua design en extra functionaliteiten. Ze hebben veel inhoudelijke kennis van Wordpress / Woocommerce en denken graag met je mee om uiteindelijk het beste resultaat te krijgen. Uitdagingen gaan ze niet uit de weg en de directe lijnen tijdens het ontwikkelproces zorgt ervoor dat alle gewenste functionaliteiten tot in detail werken. Daarnaast zorgt de backoffice voor een snelle opvolging van eventuele vragen. Lamper Design is voor ons een zeer fijne en vooral betrouwbare partner!

Joyce Stevens
Joyce Stevens
Jazzandwine.nl

Onze website JazzandWine.nl wordt zeer kundig door Lamper Design onderhouden en recent opnieuw opgebouwd. Hun professionaliteit, kennis en zeer snelle én goede service is echt opmerkelijk in deze tijd en fantastisch! Bedankt team Lamper, jullie zijn TOP!

Yannick de Graaf
Yannick de Graaf
hipgroen.nl

De samenwerking met Lamper Design verliep erg prettig. Roy slaagde er moeiteloos in om onze complexe wensen te vertalen naar een technisch resultaat. Maatwerk op dit niveau is vandaag de dag moeilijk te vinden. Het uiteindelijke resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Petje af!

Ellen & Michiel Smulders
Ellen & Michiel Smulders
kokerellen.be

We lieten Lamper Design een volledig nieuwe website bouwen voor onze foodblog, wat meer dan gelukt is! Zeer goede samenwerking, heel behulpzaam en recht-door-zee team.

Jaimy Noorlander
Jaimy Noorlander
bemabv.com

We zijn ontzettend blij met Lamper Design. Ze hebben onze website snel en professioneel gebouwd. Wat ons vooral opviel, is hun snelle respons en het vermogen om mee te denken met onze wensen. Het resultaat is een geweldige website die onze verwachtingen overtrof. Absoluut aanbevolen!

Tanya van Santen
Tanya van Santen
spullengraveren.nl

Wij zijn erg blij met onze nieuwe website en webshop, de samenwerking verliep prettig, Lamper luisterde goed naar onze wensen en vertaalde het naar een goed functionerende webshop en website.
En zelf als het niet helemaal ging zoals het moest gaan, werd er snel gereageerd en was het probleem snel opgelost.

Sian Tjioe
Sian Tjioe
pr8fashion.nl

Ik werk nu al zo’n jaar of 3 samen met Lamper Design, zij hebben een heel nieuw design gemaakt voor mijn Wordpress webshop en ik heb meteen een contract afgesloten voor het WordPress onderhoud. Wat een verademing is deze firma! Ze reageren altijd meteen op mijn mails en gaan net dat stapje verder in klant support met het meedenken in oplossingen voor problemen waar ik tegen aan loop! Geen moeite te veel! Chapeau voor Lamper Design, ik ben blij met onze samenwerking!

Gemma Spies
Gemma Spies
combibreed.nl

Vorig jaar hebben wij samen met Lamper Design onze webshop CombiBreed compleet vernieuwd. Onze webshops zijn beschikbaar in verschillende talen en worden deels door ons distributienetwerk beheerd. Een groot project waarbij wij op een prettige manier hebben samengewerkt en dat nog steeds doen. Onze producten en daarbij onze wensen zijn niet standaard voor een webshop, waardoor er deels maatwerk nodig was. Niet alles was even makkelijk, maar met goede communicatie en samenwerking hebben we een mooi webshop kunnen lanceren.

Kees Lamper

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.