Op zoek naar een webdesigner in Gouda? Dan bent u bij ons niet aan het juiste adres. Tenzij u op zoek bent naar het beste webdesignbureau van de regio Zuid-Holland wat de beste websites bouwt, een website die precies aansluit bij uw bedrijf! En daarom maakt het niet uit dat wij over de hefbrug gevestigd zijn. Want de reistijd is tenslotte maar 10 minuten (als de brug niet open staat…) dus mocht het nodig zijn dan zijn wij er zo. En het grootste gedeelte van ons contact zal zich online afspelen. Laat mij u overtuigen!

Op dit moment hebben wij diverse klanten uit Gouda. Wilt u weten wat ik voor hen gedaan heb?

Webdesign, meer dan een visitekaartje

Lamper Design is WordPress webdesigner, gevestigd om de hoek! Geen standaard webdesigner. Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van website en webshops met het Content Management Systeem WordPress. Dit systeem heeft voor mij geen geheimen. En omdat het een open-source systeem is kan alles wat niet bestaat op maat gemaakt worden. Mijn kennis en kunde ligt op het gebied van:

  • Webdesign, compleet nieuwe website bouwen die aansluit bij uw huisstijl. (Die ontwerpen wij ook)
  • Responsive maken website, uw bestaande website geschikt maken voor alle apparaten zoals tablet en telefoon.
  • Technische SEO Optimalisatie, uw website optimaliseren zodat deze snel en optimaal laadt. Diverse online marketing bureau’s maken ondertussen gebruik van de diensten van Lamper Design.

Meer weten? Ik kom graag kennismaken om de mogelijkheden voor uw website te bespreken. Want u wilt ook het beste voor uw bedrijf toch?

Webdesign Gouda - Kees Lamper
Webdesign Waddinxveen - Website maken? Bel ons!

Klanten uit Gouda

Webdesign Gouda? Webdesign overal!

Eigenlijk maakt het dus helemaal niet uit waar een webdesigner gevestigd is. Het gaat erom dat ik u kan helpen met de perfect website. Niet alleen qua design maar ook voor de beste conversie. De meeste verkopen, aanvragen voor meer informatie en offertes. Voor de beste website op maat zit u goed bij mij. En dat ik ook goed ben in het optimaliseren van uw vindbaarheid bewijst het feit dat u mij gevonden heeft op de zoekterm ‘webdesign Gouda’. Zoekt u een webdesigner voor Magento of Joomla dan raad ik u graag een andere webdesigner aan. Bel mij gerust voor advies. Mijn hulp inschakelen voor uw website? Dan wilt u vast meer weten over mijn werk.

Of u nu in Gouda, Alphen a/d Rijn of Zoetermeer zit, dankzij internet is communiceren geen enkel probleem meer. Communicatie kan persoonlijk via bijvoorbeeld Skype of Facetime. Wilt u toch liever persoonlijk contact? Dan kom ik toch gewoon naar u toe! Zo ver is Gouda niet hoor.

Ik kom graag naar u toe

Ik kom graag naar u toe. Onder één voorwaarde: u bent niet op zoek naar de goedkoopste maar wel naar de beste webdesigner. En dat u samen met mij voor de allerbeste website die perfect aansluit bij uw bedrijf. Samen werken wij aan het resultaat. Vele tevreden klanten gingen u voor.

29 webdesigners in Gouda

In Gouda zijn 29 webdesigners volgens de telefoongids, niet al die webdesigners staan hoog in Google. Sterker nog, u heeft mij gevonden omdat ik wel in Google sta. U zocht op ‘webdesign Gouda’ en vond mij. Omdat ik weet hoe u hoog in Google moet komen op relevante zoektermen. Dat wilt u toch ook? Ik bewijs u bij deze dat u daar geen webdesigner uit Gouda voor nodig heeft!

Werken aan optimalisatie van uw website

Websites horen bezoekers aan te spreken, niet de zoekmachines. Ik werk aan een goede website die uw bezoekers aanspreekt en aanzet tot de gewenste actie. En uiteraard wordt daarmee ook de vindbaarheid van uw website verbeterd!  Dat is wat u wilt toch? U ziet hoe ik dat doe. Spreekt u dat aan? Neem dan nu direct contact op.

Op basis van 58 beoordelingen behaalt Lamper Design met de dienst WordPress webdesign een score van 10 van de 10.