Compleet WordPress webdesign ontwerp

Jullie ideeën over je WordPress website zijn de basis van ons ontwerp. Met jullie huisstijl en alle wensen en eisen. Graag denken wij mee over wat er in de toekomst binnen je bedrijf in Gouda gaat gebeuren. Op deze manier krijg je een WordPress website die nu helemaal compleet is en daarnaast klaar is voor de toekomst.

WordPress webdesign op maat in Gouda

Lamper Design is gespecialiseerd in WordPress webdesign. Écht gespecialiseerd, wij bouwen binnen ons internetbureau iedere WordPress website op maat. Vrijwel alles is mogelijk, dus heb je speciale wensen, neem zeker even contact met ons op.

Wat kun je in ieder geval van ons verwachten wanneer je ons jouw nieuwe WordPress website of webshop laat maken?

  • Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl;
  • Een website die goed vindbaar is binnen de gebruikelijke zoekmachines;
  • Een snel ladende website;
  • Een doelgerichte website;
  • Jouw bezoekers omzetten in klanten, daar gaan we voor samen met jou.

Kennismaken? Maak een afspraak bij ons op locatie of bij jou in Gouda. Gelijk een offerte? Dan willen wij graag eerst telefonisch contact met jou, om je wensen te bespreken.

Miljuschka temp logo
vinkacademy
oefenen nl
francescakookt 1
CombiBreed

Maak je website in Gouda vindbaar met goede teksten

Een WordPress website laten maken in Gouda is een investering. Maar je wilt klanten trekken, dus dat is het waard. Vergeet daarbij de SEO teksten niet. Goede teksten dragen bij aan de vindbaarheid van je website en zetten bezoekers van je website om in klanten. Daarom werken wij met de beste copywriters die gespecialiseerd zijn in teksten voor websites. We schakelen ze graag voor je in wanneer je zelf je teksten niet wilt of kunt schrijven.

Een doelgerichte WordPress website

Of je nu een lokale onderneming hebt die zich richt op Gouda of de hele regio Gouda, of de ambitie hebt om internationaal zaken te doen, wij helpen jouw bedrijf er een gegarandeerd succes van te maken. Je wilt meer verkopen via je webshop, meer aanvragen voor offertes via je website en meer contactaanvragen. Je wilt méér conversie dus. Naast een goed converterende WordPress website of WooCommerce webshop wil je natuurlijk ook goed gevonden worden in Google.

Wat mag je van ons webdesign bureau verwachten?

Met onze kennis en jouw input komen we tot een passend WordPress website ontwerp. Eerst vragen  we jou het hemd van het lijf over het doel van je website, de oplossingen die je biedt en natuurlijk waar je voor staat. Wat mag je op jouw beurt van ons verwachten?

  • Een open, eerlijke en kritische instelling; daarmee kom je in onze ogen het verst
  • Duidelijke feedback op jouw wensen en waar wij het misschien anders zien
  • Transparante communicatie over de voortgang en het resultaat van het bouwproces dat live via een link te volgen is
  • Oog voor detail: alles moet werken en visueel kloppen
  • Complete service: indien nodig ook in grafische vormgeving voor huisstijl en logo-ontwerp

Wij gaan voor een website die jouw onderneming in Gouda een herkenbare identiteit geeft, zodat bezoekers beter een keuze kunnen maken. Wij denken mee en komen als dat nodig is met alternatieven, zodat ook jij wat te kiezen hebt. Als de website online staat verzorgen wij ook optioneel het WordPress onderhoud.

Wil je meer weten of gelijk een offerte?

Ook over de kosten zijn we transparant. Je krijgt vooraf een duidelijke offerte voor jouw websiteontwerp. Gewoon één prijs, niet achteraf nog onverwachte kosten. De prijs die we neerleggen is de prijs die je betaald voor je website. Wil je dat? Je kunt hier direct een offerte aanvragen.

Wij bouwen ook WordPress websites in…

Wat klanten zeggen

CombiBreed
CombiBreed
combibreed.nl
Vorig jaar hebben wij samen met Lamper Design onze webshop CombiBreed compleet vernieuwd. Onze webshops zijn beschikbaar in verschillende talen en worden deels door ons distributienetwerk beheerd. Een groot project waarbij wij op een prettige manier hebben samengewerkt en dat nog steeds doen. Onze producten en daarbij onze wensen zijn niet standaard voor een webshop, waardoor er deels maatwerk nodig was. Niet alles was even makkelijk, maar met goede communicatie en samenwerking hebben we een mooi webshop kunnen lanceren.
KTL Nederland
KTL Nederland
ktl-nederland.eu

Wij zijn erg tevreden met de diensten van Lamper.

Bij het vernieuwen van de website hebben zij goed met ons meegedacht. Ook bij het onderhoud aan de website is de dienstverlening prima.
Eventuele problemen kunnen online aan de servicedesk gemeld worden, waarna er binnen korte tijd een eerste reactie en vaak zelfs de oplossing wordt gemeld.

Kortom, een prima bedrijf met een uitstekende service!

De Chinese Muur
De Chinese Muur
chinesemuurdenhaag.nl

Het was een positieve ervaring om te werken met Lamper Design. We waren erg blij met hoe snel ze in actie kwamen en ons hielpen toen onze oude website niet meer werkte. Er werd hard gewerkt en binnen een week was een nieuwe website opgezet die bijna volledig aan onze wensen voldeed. Wat ons nog meer tevreden stelde, was dat Lamper Design altijd snel reageerde, zelfs laat in de avonden, waardoor het hele proces heel soepel verliep.

Imakin
Imakin
imakin.nl

Lamper Design heeft een custom webshop voor mij gebouwd. Ik heb het ontwerp aangeleverd en zij hebben de webshop naar mijn wensen gebouwd. Ik ben ook blij met de technische support en onderhoud van de website.

Robin Timmers
Robin Timmers
robintimmers.nl

Snel, betrouwbaar en doelgericht: dat is Lamper Design. Ze hielpen mij aan een nieuwe website die paste bij de groei van mijn bedrijf – en ook nog ‘s zorgde dat ik door bleef groeien.

Kreeg meerdere keren complimenten over de website, waardoor leads makkelijker klanten werden.

Die website verdient zich dus makkelijk terug. 🙂

PiramideSchrijven
PiramideSchrijven
piramideschrijven.com

Lamper design heeft voor ons een nieuwe website gebouwd waar wij van klanten veel positieve reacties op krijgen. Keurig binnen tijd en budget opgeleverd. Website aanpassingen worden supersnel opgepakt en perfect uitgevoerd. Lamper Design is een echte aanrader!

Advidens
Advidens
advidens.nl

Bedrijf die een uitzondering op regel is aangaande bouwen van Internetsites. Afspraak is afspraak. Zaken worden direct geregeld. Wachttijden en lange trajecten zijn niet aan de orde. Complimenten

Sweetest Design
Sweetest Design
sweetestdesign.nl

Lamper Design heeft mijn oude thema helemaal nagebouwd omdat deze niet meer kon draaien op wordpress. Het proces ging echt super snel vanaf bespreken tot het online zetten. Mijn nieuwe website ziet er prachtig uit! De communicatie was super, snelle reacties en alles wat ik vroeg was mogelijk.

NuLED
NuLED
nuled.nl

Beter dan Lamper Design word het volgens ons niet.

We hebben al jaren een webshop en een hoop gezeur gehad met verschillende bedrijven die voor ons de website zouden onderhouden. Hooge rekeningen van gedoe wat ze zelf hebben veroorzaakt maar het kwam nooit door hun, dagen dat mensen niet konden bestellen maar dan was er even geen tijd, want tja ze hadden nog meer klanten.

Dat is nu verleden tijd we hebben alles wat te maken heeft met onze website onder gebracht bij Lamper Design, nooit gedoe als er wel eens wat is, daar wordt direct naar gekeken en eigenlijk gelijk opgelost, ook geen gezeur met te hoge of twijfelachtige rekeningen we hebben een vaste prijs waar alles voor word geregeld, gewoon helder en duidelijk.

Dus voor alle twijfelaars STOP met zoeken je heb het vandaag gevonden Lamper Design betrouwbaar, betaalbaar, goed en snel.

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.