Compleet WordPress webdesign ontwerp

Jullie ideeën over je WordPress website zijn de basis van ons ontwerp. Met jullie huisstijl en alle wensen en eisen. Graag denken wij mee over wat er in de toekomst binnen je bedrijf in Nijkerk gaat gebeuren. Op deze manier krijg je een WordPress website die nu helemaal compleet is en daarnaast klaar is voor de toekomst.

WordPress webdesign op maat in Nijkerk

Lamper Design is gespecialiseerd in WordPress webdesign. Écht gespecialiseerd, wij bouwen binnen ons internetbureau iedere WordPress website op maat. Vrijwel alles is mogelijk, dus heb je speciale wensen, neem zeker even contact met ons op.

Wat kun je in ieder geval van ons verwachten wanneer je ons jouw nieuwe WordPress website of webshop laat maken?

  • Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl;
  • Een website die goed vindbaar is binnen de gebruikelijke zoekmachines;
  • Een snel ladende website;
  • Een doelgerichte website;
  • Jouw bezoekers omzetten in klanten, daar gaan we voor samen met jou.

Kennismaken? Maak een afspraak bij ons op locatie of bij jou in Nijkerk. Gelijk een offerte? Dan willen wij graag eerst telefonisch contact met jou, om je wensen te bespreken.

Miljuschka temp logo
vinkacademy
oefenen nl
francescakookt 1
CombiBreed

Maak je website in Nijkerk vindbaar met goede teksten

Een WordPress website laten maken in Nijkerk is een investering. Maar je wilt klanten trekken, dus dat is het waard. Vergeet daarbij de SEO teksten niet. Goede teksten dragen bij aan de vindbaarheid van je website en zetten bezoekers van je website om in klanten. Daarom werken wij met de beste copywriters die gespecialiseerd zijn in teksten voor websites. We schakelen ze graag voor je in wanneer je zelf je teksten niet wilt of kunt schrijven.

Een doelgerichte WordPress website

Of je nu een lokale onderneming hebt die zich richt op Nijkerk of de hele regio Nijkerk, of de ambitie hebt om internationaal zaken te doen, wij helpen jouw bedrijf er een gegarandeerd succes van te maken. Je wilt meer verkopen via je webshop, meer aanvragen voor offertes via je website en meer contactaanvragen. Je wilt méér conversie dus. Naast een goed converterende WordPress website of WooCommerce webshop wil je natuurlijk ook goed gevonden worden in Google.

Wat mag je van ons webdesign bureau verwachten?

Met onze kennis en jouw input komen we tot een passend WordPress website ontwerp. Eerst vragen  we jou het hemd van het lijf over het doel van je website, de oplossingen die je biedt en natuurlijk waar je voor staat. Wat mag je op jouw beurt van ons verwachten?

  • Een open, eerlijke en kritische instelling; daarmee kom je in onze ogen het verst
  • Duidelijke feedback op jouw wensen en waar wij het misschien anders zien
  • Transparante communicatie over de voortgang en het resultaat van het bouwproces dat live via een link te volgen is
  • Oog voor detail: alles moet werken en visueel kloppen
  • Complete service: indien nodig ook in grafische vormgeving voor huisstijl en logo-ontwerp

Wij gaan voor een website die jouw onderneming in Nijkerk een herkenbare identiteit geeft, zodat bezoekers beter een keuze kunnen maken. Wij denken mee en komen als dat nodig is met alternatieven, zodat ook jij wat te kiezen hebt. Als de website online staat verzorgen wij ook optioneel het WordPress onderhoud.

Wil je meer weten of gelijk een offerte?

Ook over de kosten zijn we transparant. Je krijgt vooraf een duidelijke offerte voor jouw websiteontwerp. Gewoon één prijs, niet achteraf nog onverwachte kosten. De prijs die we neerleggen is de prijs die je betaald voor je website. Wil je dat? Je kunt hier direct een offerte aanvragen.

Wij bouwen ook WordPress websites in…

Wat klanten zeggen

NuLED
NuLED
nuled.nl
Beter dan Lamper Design word het volgens ons niet. We hebben al jaren een webshop en een hoop gezeur gehad met verschillende bedrijven die voor ons de website zouden onderhouden. Hooge rekeningen van gedoe wat ze zelf hebben veroorzaakt maar het kwam nooit door hun, dagen dat mensen niet konden bestellen maar dan was er even geen tijd, want tja ze hadden nog meer klanten. Dat is nu verleden tijd we hebben alles wat te maken heeft met onze website onder gebracht bij Lamper Design, nooit gedoe als er wel eens wat is, daar wordt direct naar gekeken en eigenlijk gelijk opgelost, ook geen gezeur met te hoge of twijfelachtige rekeningen we hebben een vaste prijs waar alles voor word geregeld, gewoon helder en duidelijk. Dus voor alle twijfelaars STOP met zoeken je heb het vandaag gevonden Lamper Design betrouwbaar, betaalbaar, goed en snel.
Tea Adema
Tea Adema
teaadema.nl

Sinds een aantal jaar is mijn website bij Kees en zijn team ondergebracht en verzorgen zij het WordPress onderhoud.
Tot mijn grote tevredenheid want geen vraag is te gek en is er eens iets mis of moet er iets worden aangepast dan krijg ik heel snel antwoord, zelfs buiten kantooruren.

Romy Veul
Romy Veul
vakervrolijk.nl

Lamper Design hielp mij aan een goed werkende, snelle website met nog meer functionaliteiten. Mijn blog Vaker Vrolijk was eerder door een andere webbouwer gebouwd in een WordPress-thema dat de grootte van mijn site niet aankon, waardoor ik tegen veel technische problemen aanliep. Lamper Design gaf me direct veel vertrouwen dat ze weten waar ze het over hebben. Niek heeft mijn volledige site opnieuw gebouwd in een ander WordPress-thema, maar met behoud van het design. Hij heeft gezorgd dat mijn blog weer perfect werkt en extra functies heeft. Zo zijn mijn receptblogs beter vindbaar door een handige plug-in en is mijn site een stuk sneller. Ik heb mijn blogplezier helemaal terug en ben heel blij dat ik deze opdracht aan Lamper Design heb uitbesteed én hen heb ingeschakeld voor het blogonderhoud. Bedankt voor alles!

Janine Vaatstra
Janine Vaatstra
switchfinance.nl

Heel fijn contact en ze leveren absoluut maatwerk! aanrader!

René van de Laar
René van de Laar
bikeshoprenevdlaar.nl

Prima bedrijf die er voor je zijn als je ze nodig hebt en wat zeker zo belangrijk is je kan ze nog gewoon telefonisch spreken in plaats van dat eeuwig wachten op een mailtje. Zeker een aanrader!

Jan van Donselaar
Jan van Donselaar
donselaarbouw.nl

Een aantal jaar geleden heeft Kees onze website omgebouwd naar een WordPress website, dit was de start van onze samenwerking. Inmiddels heeft Lamper Design de site weer helemaal up to date gemaakt en in een nieuw jasje gestoken, hier zijn we wederom weer heel erg tevreden over. Bij Lamper Design weet je weet wat je kunt verwachten, korte lijnen, snel schakelen en duidelijke communicatie. Kortom een alle ingrediënten voor een goede samenwerking.

Maike Douglas
Maike Douglas
jufmaike.nl

Ik heb Lamper Design gevraagd voor het WordPress onderhoud pakket. Ze regelen alle updates en andere belangrijke zaken rond mijn WordPress website en dat doen ze goed. Ze hebben ook een academy opgezet en die werkt ook fijn. Lamper Design is goed bereikbaar en met vragen kan ik altijd bij ze terecht. Bij erg specifieke vragen kan het even duren voordat ze weten wat je nodig hebt, maar ze doen altijd hun best het op te lossen.

Pascal Fonteyn
Pascal Fonteyn
colorextreme.nl

Dit bedrijf heeft als kenmerk dat ze snel en accuraat reageren op problemen met de website. De problemen worden zo snel opgelost door deze vakmensen.

Jeanette Swinkels
Jeanette Swinkels
snoozzz.com

Wat een Topbedrijf! Ze beheren onze site perfect. Als er een vraag is of wanneer iets snel moet worden uitgevoerd, staan ze altijd klaar ook buiten kantoor tijden. Ze denken met je mee, niets is teveel. Onze website en shop draait perfect bij Lamper Design en groeit gestaag dankzij de inzet van Lamper Design. Een hele dikke pluim, zo een mooi bedrijf met zoveel passie voor de klant.
Wij zijn SUPER tevreden!

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.