De Elementor Portfolio widget is een handige tool om je werk, projecten of producten op een visueel aantrekkelijke manier te tonen.

Elementor portfolio widget toevoegen

Portfolio widget elementorJe begint door de widget naar een sectie op je pagina te slepen. Vervolgens kun je projecten toevoegen door nieuwe items te maken of bestaande items te selecteren.

Je hebt de mogelijkheid om elk item een afbeelding, titel en omschrijving te geven. De widget biedt verschillende lay-outs, zoals grid of masonry, waardoor je de presentatie kunt aanpassen aan je voorkeur.

Je kunt ook kiezen uit diverse hover-effecten en de filters activeren, waardoor gebruikers projecten kunnen sorteren op categorie.

Qua styling kun je met de Portfolio widget de kleuren, typografie en afmetingen aanpassen. De geavanceerde instellingen bieden opties voor marges, animaties en responsiviteit. Kortom, de Elementor Portfolio widget geeft je de vrijheid om een mooie portfolio te creëren die past bij je website.

Elementor voor WordPress

Zelf ontwikkelen wij geen nieuwe WordPress projecten met Elementor. Waarom niet? Wij blijven graag dicht bij de basis van WordPress en dat is de Gutenberg editor die wij gebruiken in combinatie met het GeneratePress thema.

Alleen krijgen we veel vragen over Elementor en willen we ook graag onze kennis hierover delen. En daarbij willen we ook graag aangeven dat als de Elementor plugin correct geïnstalleerd en gebruikt wordt dat het zeker geen slechte pagebuilder is.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.