Als ervaren WordPress agency ben je hopelijk bekend met de kracht van FacetWP, een plugin die geavanceerde facetten biedt voor het filteren van berichten, producten en andere inhoudstypen op je website.

FacetWP templates

Het gebruik van meerdere FacetWP-templates op één pagina kan de gebruikerservaring aanzienlijk verbeteren door de mogelijkheid te bieden om verschillende facetten en lay-outs te combineren, afhankelijk van de specifieke filteringseisen.

FacetWP werkt op basis van templates en facetten. Een template definieert welke inhoud wordt gefilterd en weergegeven, terwijl een facet de filteropties definieert. Standaard wordt een FacetWP-template één keer per pagina gebruikt, maar met wat extra configuratie en kennis van WordPress hooks en shortcodes, kun je meerdere templates op één pagina integreren.

FacetWP static template

Alleen standaard werkt het niet als je meerdere templates op een pagina laad. Je kunt dit oplossen door de templates static mee te geven in de shortcode. Hiermee zullen ze niet meer dynamisch reageren op Facets maar kun je er wel meerdere op één pagina laden.

Op de website van FacetWP vind je meer uitleg over de static template optie.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.