De gemakkelijkste optie is een pagina op je website maken en hierop een formulier plaatsen dat je bijvoorbeeld kunt maken met Gravity Forms. Hier laat je jouw klant de gegevens invullen en een tijdvak kiezen wanneer een bestelling afgehaald kan worden.

Tip: vraag om een telefoonnummer mocht er bijvoorbeeld iets wijzigen in je planning.

Bestelling afhalen lokaal bedrijf

Als je dit formulier op je website wilt plaatsen kun je de onderstaande link gebruiken en het formulier importeren in Gravity Forms. Mocht je nog geen Gravity Forms hebben dan kun je deze direct bestellen. Dit is absoluut een aanrader als aanvulling op je website. Mocht je niet overtuigd zijn dan verwijzen wij je graag naar deze blogs met 7 tips over Gravity Forms en deze artikelen met tips voor Gravity Forms.

Hier bestel je Gravity Forms direct voor je eigen website*.

Het formulier dat hier boven staat dat kun je rechtstreeks importeren als je deze opzet downloadt.

Wil je gebruik maken van vaste tijdsvakken voor het afhalen van een bestelling? Dan kun je in Gravity Forms eenvoudig een checklist toevoegen en het aantal aan te vinken opties hiervan beperken. Dit vereist wel meer kennis van de plugin dan alleen de basis en het gaat te ver om dat in deze blog verder uit te werken. Maar de opties zijn er zeker.

Als laatste willen we graag nog de mogelijkheid belichten om aan te geven dat een bestelling via ditzelfde formulier ook direct afgerekend kan worden als je Gravity Forms koppelt met de Mollie add-on. Zo is er korter contact bij het afhalen dus als je dit wilt.

Ga naar de bovenkant