Creëren van een pagina met het Avada thema in WordPress

WordPress biedt een rijkdom aan thema’s en bouwers om de ideale website te maken. Eén van de meest populaire en veelzijdige thema’s is het Avada thema. In dit artikel, en bijbehorende video, nemen we je mee in de stappen om een nieuwe pagina te creëren met behulp van de Fusion Builder, welke geïntegreerd is in het Avada thema.

Wat is het Avada thema?

Avada is een premium WordPress-thema dat bekend staat om zijn flexibiliteit en veelzijdigheid. Het biedt gebruikers een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden waarmee ze hun websites kunnen ontwerpen zonder enige codeerkennis. Avada wordt geleverd met een reeks ingebouwde demo’s en vooraf ontworpen pagina’s, waardoor het eenvoudiger is om snel een professioneel uitziende site op te zetten.

Fusion Builder: De motor achter Avada

De Fusion Builder is een drag-and-drop paginabouwer die exclusief is ontworpen voor het Avada thema. Het stelt gebruikers in staat om met gemak complexe lay-outs te ontwerpen. Met deze bouwer kun je verschillende elementen, zoals knoppen, afbeeldingen, tekstblokken en nog veel meer, naar je pagina slepen en direct zien hoe deze er in real-time uitzien.

Stap voor stap: Een pagina maken met Fusion Builder

  1. Login in je WordPress Dashboard. Ga naar je WordPress dashboard en log in met je gegevens.
  2. Navigeer naar Pagina’s. Klik aan de linkerkant op ‘Pagina’s’ en vervolgens op ‘Nieuwe toevoegen’.
  3. Kies voor Fusion Builder. Wanneer je een nieuwe pagina opent, zie je de optie om de Fusion Builder te starten. Klik hierop om de bouwer te activeren.
  4. Ontwerp je pagina. Met de drag-and-drop functie kun je nu diverse elementen toevoegen aan je pagina. Experimenteer met verschillende modules en ontwerpopties om je pagina uniek te maken.
  5. Bekijk & publiceer. Zodra je tevreden bent met het ontwerp, klik op ‘Voorbeeld’ om te zien hoe de pagina er live uitziet. Als alles er goed uitziet, klik je op ‘Publiceren’.

Video-uitleg

Voor degenen die meer een visuele leerling zijn, hebben we een handige YouTube-video gemaakt waarin we stap voor stap laten zien hoe je dit proces kunt doorlopen.

Wil jij gratis WordPress tips in je inbox ontvangen?

Wij sturen maximaal 2 e-mails per maand. Beloofd!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.