De plugin Use Any Font voor WordPress laat je eenvoudig aangepaste lettertypen in je WordPress website uploaden en te gebruiken op je website.

De gratis versie van de plugin biedt je de mogelijkheid om één lettertype te uploaden. Als je meer nodig hebt kun je de premium versie van de plugin aanschaffen via de website.

Use Any Font | Custom Font Uploader

Aangepast lettertype uploaden in WordPress

Aangepaste Lettertypen Uploaden: Met Use Any Font kun je elk lettertypebestand uploaden (in formaten zoals TTF, OTF, WOFF) en deze direct op je website gebruiken. De lettertypes die je kunt uploaden zijn compatible met de meeste WordPress thema’s en page builders zoals Elementor, Divi en WPBakery en GeneratePress.

Je hebt geen technische kennis nodig om aangepaste lettertypen toe te voegen en te gebruiken. De plugin biedt een eenvoudige interface voor het uploaden en beheren van lettertypen. Je kunt een standaard lettertype instellen voor je hele website in de plugin of specifieke lettertypen toewijzen aan bepaalde elementen zoals kopteksten, paragrafen en knoppen.

Use any fonts

Website snelheid

Omdat de lettertypen lokaal worden gehost, kunnen ze sneller laden dan externe webfonts zoals bijvoorbeeld Google, wat de prestaties van je website kan verbeteren.

Use Any Font biedt een gebruiksvriendelijke manier om aangepaste lettertypen te integreren in je WordPress website, zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.