De “Turn Rank Math FAQ Block to Accordion” plugin zet de Rank Math FAQ blokken in WordPress om naar een “Accordeon” stijl formaat. Met deze plugin kunnen website eigenaren en webdesigners eenvoudig een lijst met veelgestelde vragen op hun website plaatsen en deze op een aantrekkelijke manier presenteren aan de bezoekers.

FAQ rankmath

Wanneer je deze plugin installeert en activeert, worden alle bestaande FAQ blokken die zijn gemaakt met de Rank Math SEO plugin automatisch omgezet in een accordeon stijl formaat. Dit betekent dat de vragen verborgen zijn achter een titel en de antwoorden kunnen worden geopend of gesloten door op de titel te klikken.

Turn Rank Math FAQ Block to Accordeon WordPress plugin

Deze plugin is vooral handig voor webshop eigenaren die veelgestelde vragen op hun website willen presenteren op een georganiseerde en aantrekkelijke manier. Met deze plugin kunnen bezoekers eenvoudig door de vragen bladeren en snel antwoorden vinden zonder dat ze lang hoeven te scrollen zoals je bijvoorbeeld in dit artikel over de beste hondenbrokken kunt zien.

Turn Rank Math FAQ Block to Accordion

De “Turn Rank Math FAQ Block to Accordion” plugin is eenvoudig te installeren en te gebruiken en kan worden aangepast aan de wensen van je website. Het kan ook helpen om de gebruikerservaring van de website te verbeteren en de tijd die bezoekers op je website doorbrengen te verlengen door ze een gemakkelijke manier te bieden om antwoorden op hun vragen te vinden.

De plugin is redelijk oud maar de functionaliteit nog ongewijzigd. Eventueel kun je ook dit artikel van Rank Math gebruiken om door middel van custom code je FAQ’s in een accordeon te plaatsen.

Download de plugin hier

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.