W3 Total Cache

Een snelle website is erg belangrijk voor de positie in Google. Ook is de gebruiksvriendelijkheid van de website dan een stuk beter. Mensen zijn sneller geneigd om iets te gaan kopen.

Als aller eerst wil je misschien weten hoe snel je website is. Hier zijn verschillende websites voor. Een website die wij veel gebruiken is https://gtmetrix.com. Hier zie je de website score van je website. Ook geeft de site aan wat er beter kan.

Waardoor is een website traag?

De hostingpartij is vaak de grootste oorzaak. Deze kan erg langzaam zijn. Ook zie je vaak bij websites die veel plugins geinstalleerd hebben dat die vaak traag zijn.

Wat is W3 Total Cache?

W3 Total Cache is een plugin die je website sneller kan maken doordat er niet telkens weer informatie uit de database gehaald hoeft te worden. Deze plugin zorgt ervoor dat er minder requests nodig zijn op je website en daardoor minder laadtijd van je pagina’s. Het onthoud het vorige bezoek van de bezoeker en haalt zo de site op.

W3 Total Cache instellingen

De belangrijkste instellingen zijn dat je bij Page cache het activeert en op memcached zet. bij Object cache het activeert en op memcached zet. en bij browser cache het activeert.

Het kan voorkomen als je aanpassingen doet dat een bezoeker nog de oude versie van de site ziet en dan moet je de cache clearen zodat bezoekers de oude versie niet meer zien.

Bekijk de site voor verdere informatie over W3 Total Cache

Wil jij gratis WordPress tips in je inbox ontvangen?

Wij sturen maximaal 2 e-mails per maand. Beloofd!

Voornaam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.