Een snelle WordPress website is erg belangrijk voor de posities in Google. Ook is de gebruiksvriendelijkheid van de website dan een stuk beter. Mensen zijn sneller geneigd om iets te gaan kopen.

Wat is W3 Total Cache?

Als eerste wil je misschien weten hoe snel je website is. Hier zijn verschillende websites voor. Een website die wij veel gebruiken is GTMetrix. Hier zie je de website score van je website. Ook geeft deze website score aan wat er beter kan om de website sneller te laden.

W3 total cache

WordPress website traag?

De WordPress hosting is vaak de grootste oorzaak. Deze kan erg langzaam zijn. Ook zie je vaak bij websites die veel WordPress plugins geïnstalleerd hebben dat die vaak traag zijn.

W3 Total Cache is een plugin die je website sneller kan maken doordat er niet telkens weer informatie uit de database gehaald hoeft te worden. Deze plugin zorgt ervoor dat er minder requests nodig zijn op je website en daardoor minder laadtijd van je pagina’s. Het onthoud het vorige bezoek van de bezoeker en haalt zo de site op.

Bekijk de site voor verdere informatie over W3 Total Cache

W3 Total Cache

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.