Wat is JetBackup?

JetBackup is een toonaangevend back-up en herstel oplossing voor webhosting providers. Het is een volledig uitgeruste software die gebruikt wordt voor het maken van back-ups van websites en andere bestanden, en het herstellen van deze back-ups indien nodig. JetBackup is compatibel met populaire hosting controlepanelen zoals cPanel, DirectAdmin en meer.

Functies van JetBackup

  1. Geautomatiseerde Back-ups: JetBackup kan worden ingesteld om automatisch back-ups te maken volgens een schema dat aan jouw behoeften voldoet. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het onthouden om handmatige back-ups te maken.
  2. Incrementele Back-ups: Deze functie maakt back-ups alleen van de bestanden die zijn veranderd sinds de laatste back-up, waardoor opslagruimte wordt bespaard en het back-upproces sneller wordt.
  3. Meerdere Herstelpunten: JetBackup bewaart meerdere versies van je back-ups, zodat je kunt kiezen van welk herstelpunt je wilt herstellen.
  4. Externe Back-ups: Met JetBackup kun je back-ups opslaan op externe locaties, zoals cloudopslagdiensten of andere servers. Dit biedt extra beveiliging in het geval dat er iets gebeurt met je primaire server.
  5. Self-Service Herstel: JetBackup maakt het eenvoudig voor eindgebruikers om hun eigen back-ups te herstellen, wat de werkdruk voor de hostingprovider kan verminderen.
  6. Back-ups van Databases en E-mails: Naast websitebestanden kan JetBackup ook back-ups maken van databases en e-mailaccounts.

In het algemeen is JetBackup een krachtige en flexibele back-upoplossing voor webhosting providers, waarmee je je data veilig kunt houden en eenvoudig kunt herstellen wanneer dat nodig is.