Wat is JetBackup?

JetBackup is een toonaangevend back-up en herstel oplossing voor webhosting providers. Het is een volledig uitgeruste software die gebruikt wordt voor het maken van back-ups van websites en andere bestanden, en het herstellen van deze back-ups indien nodig. JetBackup is compatibel met populaire hosting controlepanelen zoals cPanel, DirectAdmin en meer.

Jetbackup voor WordPress

Functies van JetBackup

  1. Geautomatiseerde back-ups: JetBackup kan worden ingesteld om automatisch back-ups te maken volgens een schema dat aan jouw behoeften voldoet. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het onthouden om handmatige back-ups te maken.
  2. Incrementele back-ups: Deze functie maakt back-ups alleen van de bestanden die zijn veranderd sinds de laatste back-up, waardoor opslagruimte wordt bespaard en het back-upproces sneller wordt.
  3. Meerdere herstelpunten: JetBackup bewaart meerdere versies van je back-ups, zodat je kunt kiezen van welk herstelpunt je wilt herstellen.
  4. Externe back-ups: Met JetBackup kun je back-ups opslaan op externe locaties, zoals cloudopslagdiensten of andere servers. Dit biedt extra beveiliging in het geval dat er iets gebeurt met je primaire server.
  5. Self-Service herstel: JetBackup maakt het eenvoudig voor eindgebruikers om hun eigen back-ups te herstellen, wat de werkdruk voor de hostingprovider kan verminderen.
  6. Back-ups van databases en e-mails: Naast websitebestanden kan JetBackup ook back-ups maken van databases en e-mailaccounts.

In het algemeen is JetBackup een krachtige en flexibele back-up oplossing voor webhosting providers, waarmee je je data veilig kunt houden en eenvoudig kunt herstellen wanneer dat nodig is.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.