Alle bestellingen verwijderen via PHPmyadmin WooCommerce

Via PHPmyadmin in 1x alle bestelling in de prullenbak plaatsen en verwijderen Log in op PHPmyadmin Ga naar de juiste database en klik op query Plak: UPDATE wp_posts SET post_status = 'trash' WHERE post_type = 'shop_order'; (let op wp_ aanpassen indien nodig)   Om alles uit de prullenbak te verwijderen gebruik je:  

Lees meer

Alle producten verwijderen WooCommerce via Phpmyadmin

Voeg deze code toen in PHPMyadmin SQL editor.  

Lees meer

Database importeren via SSH / Terminal

In de terminal waar je ingelogd bent via SSH voeg je de volgende code in. Uiteaard pas je bijv. user_name en database_name aan.  

Lees meer

Home en site url aanpassen via database PHPmyadmin

Is je website verhuist en heb je geen toegang? Log in via controlepaneel in PHPMyadmin en ga naar _options tabel.  Pas daar de home en site url aan naar het nieuwe adres en sla dit op.

Lees meer

Onjuiste codering database phpmyadmin error

utf8mb4_unicode_520_ci vervangen voor utf8mb4_unicode_ci in teksteditor

Lees meer

SSH database importeren

In terminal inloggen met SSH Naar juiste map navigeren mysql -p -u user_name database_name < file.sql vervang 'user_name', 'database_name', en 'file.sql' voor de juiste namen.

Lees meer

Account suspenden in Direct Admin

Hoe suspend je een account in Direct Admin? Als je een account hebt die om wat voor reden dan ook tijdelijk offline moet kun je ervoor kiezen deze te suspende. De website blijft gewoon online alleen is niet meer zichtbaar voor bezoekers. Om het account te suspenden log je in...

Lees meer

Domein koppelen aan hosting via Direct Admin

Hoe koppel je een domein aan een hostingpakket? Bij de meeste providers wordt dit geregeld via het Control Panel. Als dit Controlepaneel Direct Admin is kun je eenvoudig het domein invoeren onder Domain Setup. Eventuele doorstuur domeinen kun je toevoegen als domain pointers.

Lees meer

Domein doorstuur aanmaken in Direct Admin

Hoe maak je een doorstuur aan van een domein? Log in via Direct Admin Onder het kopje 'Advanced features' klik je op 'Domain pointers'. Vervolgens typ je hier de url in -> vink het vakje 'create as an alias' aan. Klik op 'Add'. Pas de .htaccess van het hoofddomein aan...

Lees meer

E-mail adres aanmaken in Direct Admin

Hoe maak je een e-mailadres in Direct Admin? Log in op Direct Admin Klik op e-mailaccounts (zie screenshot) Kies Create e-mail account Voer de gegevens in en klik op 'create' De nieuwe gegevens komen direct in beeld. Bewaar deze goed want je krijgt ze eenmalig te zien!

Lees meer
Ga naar de bovenkant