Integraties van Contact Form 7

Contact Form 7 is een veelgebruikte WordPress plugin die de creatie en beheer van formulieren op je website vereenvoudigt. Wat deze plugin echt krachtig maakt, is de brede reeks integraties die het biedt met verschillende tools en services. Of je nu je e-maillijst wilt uitbreiden, spam wilt bestrijden, betalingen wilt ontvangen of klantinformatie wilt synchroniseren met je CRM, Contact Form 7 heeft integraties die je kunnen helpen bij al deze taken en meer. Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire integraties die Contact Form 7 te bieden heeft:

1. Mailchimp: eenvoudig abonnees toevoegen aan je lijst

Wil je je e-maillijst laten groeien? Met het Mailchimp-add-on kun je moeiteloos abonnees aan je Mailchimp-lijst toevoegen wanneer ze een formulier op je website invullen. Dit zorgt ervoor dat je altijd in contact blijft met je publiek en hen op de hoogte kunt houden van je laatste nieuws en aanbiedingen.

Contact Form 7 Extension For Mailchimp

2. reCAPTCHA: bescherm je formulieren tegen spambots

De plaag van spambots kan elk formulier op je website teisteren. Met Contact Form 7 kun je eenvoudig reCAPTCHA toevoegen aan je formulieren om ongewenste inzendingen te voorkomen. Hierdoor kunnen alleen echte gebruikers je formulieren invullen, wat de kwaliteit van je gegevens verbetert.

Meer over reCAPTCHA

3. PayPal: naadloze betalingen ontvangen

Als je een e-commerce website hebt, is de PayPal-add-on een gamechanger. Je kunt nu betalingen ontvangen via Contact Form 7. Klanten kunnen eenvoudig via PayPal betalen en worden vervolgens veilig teruggeleid naar je website, wat het winkelen voor hen en het ontvangen van betalingen voor jou vereenvoudigt.

Contact Form 7 – PayPal & Stripe Add-on

4. Salesforce: synchroniseer leads en klantinformatie

De Salesforce-add-on maakt het mogelijk om Contact Form 7 formulieren naadloos te integreren met Salesforce. Hierdoor kun je leads en klantinformatie direct in Salesforce opslaan, waardoor je verkoop- en marketingteams toegang hebben tot up-to-date gegevens en naadloos kunnen samenwerken.

Integration for Salesforce and Contact Form 7, WPForms, Elementor, Ninja Forms

5. Google Analytics: volg conversies en gebeurtenissen

Met de Google Analytics-add-on kun je precies bijhouden wat er gebeurt wanneer iemand een formulier indient. Hiermee kun je conversies en gebeurtenissen nauwlettend volgen in Google Analytics, wat essentieel is om inzicht te krijgen in het gedrag van je gebruikers en de effectiviteit van je formulieren.

Contact Form 7 Google Analytics

6. Zapier: koppel met meer dan 2.000 apps

Zapier opent een wereld van mogelijkheden door integraties met meer dan 2.000 apps aan te bieden, waaronder Salesforce, Mailchimp, Slack, Trello en nog veel meer. Met Zapier kun je Contact Form 7 verbinden met deze apps en gegevens automatisch overzetten tussen verschillende services, waardoor je workflow geoptimaliseerd wordt en handmatig werk wordt verminderd.

Meer over deze koppeling

7. SMS: directe communicatie via tekstberichten

De SMS-add-on is een krachtig hulpmiddel om onmiddellijk te communiceren met gebruikers die je formulieren invullen. Je kunt een sms-bericht verzenden naar een mobiel nummer wanneer iemand je Contact Form 7 formulier indient. Dit is handig voor snelle follow-ups of om belangrijke informatie direct te delen.

Het is belangrijk op te merken dat sommige van deze integraties aanvullende instellingen en add-ons vereisen om optimaal te functioneren. Daarom is het raadzaam om altijd de documentatie en handleidingen voor de specifieke integratie die je wilt gebruiken te raadplegen. Met Contact Form 7 en zijn diverse integraties kun je je websitefunctionaliteit naar een hoger niveau tillen en je interactie met je gebruikers verbeteren. Ga aan de slag en ontdek hoe deze integraties je website-ervaring kunnen verbeteren en je workflow kunnen stroomlijnen.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.