Contact Form 7 validatiefouten oplossen

Validatiefouten oplossen in Contact Form 7? Lees onze Contact Form 7 tips. Contact Form 7 heeft vanaf versie 4.4 een validatiefunctie toegevoegd gezien het groeiende aantal klachten over niet of slecht werkende contactformulieren en ook het feit dat steeds meer formulieren door providers als spam gezien worden. En dat is...

Lees meer

Contact Form 7 formulier wordt niet verzonden

CF7 formulieren die niet verzonden worden? Vernieuw de ReCaptcha sleutels bij Google, sla op en test opnieuw.

Lees meer

Waarom gebruik je labels in Contact Form 7?

Zorg ervoor dat je labels toevoegt aan elk veld in je formulier in Contact Form 7 in WordPress. Dit maakt het voor de gebruiker gemakkelijker om te begrijpen welke informatie je van hen nodig hebt.

Lees meer

Hoe voeg je Contact Form 7 formulier in?

Je voegt een formulier in met een shortcode. Contact Form 7 maakt gebruik van shortcodes om formulieren in te sluiten in pagina's, berichten of widgets. Dit maakt het gemakkelijk om formulieren op verschillende locaties op je website weer te geven.

Lees meer

Maak velden verplicht in Contact Form 7

Voeg verplichte velden toe - Als je bepaalde velden vereist maakt in Contact Form 7, markeer deze dan als verplicht. Dit zorgt ervoor dat gebruikers geen belangrijke informatie overslaan en helpt je om de gegevens die je nodig hebt te verzamelen.

Lees meer

Welke Contact Form 7 integraties zijn er?

Contact Form 7 biedt integraties met verschillende tools en services, waaronder: Mailchimp - Je kunt het Mailchimp add-on gebruiken om eenvoudig abonnees aan je Mailchimp-lijst toe te voegen wanneer ze een formulier op je website invullen. reCAPTCHA - Je kunt reCAPTCHA toevoegen aan je Contact Form 7 formulier om te...

Lees meer