Wil je een popup openen met bijv. een play button van Youtube of Vimeo video? Dan heb je de Wonder Lightbox plugin nodig!

Popup met Wonder Lightbox plugin

Wonder Lightbox is een WordPress plugin ontworpen om het gemakkelijk te maken voor gebruikers om lightbox-effecten toe te voegen aan een website. Een lightbox-effect is een functie waarmee afbeeldingen, video’s, of andere content in een “lightbox” popupvenster worden weergegeven, terwijl de rest van de website donker wordt gemaakt om de aandacht op de content in de lightbox te vestigen. Dit kan helpen om de gebruikerservaring te verbeteren door content op een aantrekkelijke en interactieve manier te presenteren.

WonderpluginDe Wonder Lightbox plugin ondersteunt een breed scala aan contenttypes, waaronder afbeeldingen, video’s (zowel zelf gehoste als video’s van platforms zoals YouTube en Vimeo), PDF-bestanden, en HTML-content. Het is ontworpen om responsive te zijn, wat betekent dat het goed werkt op zowel desktopcomputers als mobiele apparaten, en past zich aan de schermgrootte van de gebruiker aan.

Wonder Lightbox voor WordPress

  • Eenvoudige integratie met WordPress, waardoor gebruikers snel lightbox-effecten aan hun website kunnen toevoegen zonder dat ze code hoeven te schrijven.
  • Ondersteuning voor verschillende mediaformaten, wat het veelzijdig maakt voor het tonen van diverse soorten content.
  • Aanpasbare instellingen, zoals de snelheid van de animatie, de grootte van de lightbox, en de kleur van de overlay, waardoor gebruikers de look en feel van hun lightboxes kunnen personaliseren.
  • SEO-vriendelijk ontwerp, dat ervoor zorgt dat de content in de lightboxes nog steeds toegankelijk is voor zoekmachines.

Installeer de Wonder Lightbox plugin en geef in de url mee die je wilt openenĀ class=”wplightbox

Download de plugin hier.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.