WP-CLI: alle plugins updaten

Het updaten van alle plugins in WordPress kan eenvoudig worden uitgevoerd met WP-CLI. Hier is een kort overzicht van hoe je dit kunt doen:

wp plugin update --all

Met dit commando worden alle geïnstalleerde plugins naar hun nieuwste versies bijgewerkt. WP-CLI controleert automatisch of er updates beschikbaar zijn en voert deze uit. Dit is een efficiënte manier om ervoor te zorgen dat je site altijd up-to-date is en beveiligings- en prestatieverbeteringen bevat.

In de uitleg van WordPress over het plugin update commando vind je nog meer opties die je mee kunt geven.

Wat is WP-CLI?

WP-CLI (WordPress Command Line Interface) is een krachtig hulpmiddel voor WordPress ontwikkelaars en beheerders. Het biedt een reeks commando’s waarmee je taken kunt automatiseren en beheren zonder gebruik te maken van de grafische interface van WordPress.

Met WP-CLI kun je bijvoorbeeld WordPress plugins installeren, WordPress thema’s activeren, instellingen wijzigen, en databases beheren.

Dit bespaart tijd en maakt het beheer en website onderhoud van WordPress websites efficiënter, vooral bij het werken met meerdere websites of bij complexe taken.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.