Loco Translate is een krachtige gratis plugin voor WordPress waarmee je eenvoudig meerdere vertalingen kunt toevoegen voor elke plugin die je gebruikt.

Deze gebruiksvriendelijke tool is geïntegreerd in de WordPress-browser, waardoor het direct en efficiënt werkt binnen je bestaande workflow. Als je bijvoorbeeld in WooCommerce of FacetWP teksten wilt vertalen dan kun je dit eenvoudig regelen met deze plugin.

In de plugin bewerk je volledig automatisch de MO en PO vertaalbestanden van WordPress en plugins.

Loco Translate WordPress plugin

Loco translate

Maar wat maakt de Loco Translate WordPress plugin zo bijzonder? Hier zijn enkele redenen:

  1. Loco translateGebruiksgemak: Met Loco Translate kun je vertalingen toevoegen en bewerken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het bewerken van PO-bestanden of het werken met gecompliceerde code. Dit maakt het ideaal voor zowel beginners als ervaren ontwikkelaars.
  2. Vertaalvoortgang: Een van de handigste functies van Loco Translate is de mogelijkheid om te zien hoe ver je bent met een taalvertaling. Het geeft je een duidelijk overzicht van welke vertalingen voltooid zijn en welke nog aandacht nodig hebben.
  3. Geïntegreerde po-editor: Loco Translate heeft een ingebouwde PO-editor, waarmee je vertaalstrings rechtstreeks in de browser kunt bewerken. Dit bespaart tijd en maakt het vertaalproces veel gestroomlijnder.
  4. Compatibiliteit met plugins en thema’s: Loco Translate werkt naadloos samen met bijna elke WordPress plugin en thema, waardoor het een veelzijdige keuze is voor het vertalen van je website.
  5. Lokale en globale vertalingen: Met Loco Translate kun je zowel globale vertalingen (voor alle sites binnen een multisite-netwerk) als lokale vertalingen (specifiek voor één site) beheren.
  6. Backup en beveiliging: De plugin biedt opties voor het veilig back-uppen van je vertalingen. Dit is essentieel voor het behouden van je harde werk bij updates of onvoorziene problemen.
  7. Geavanceerde functies: Voor de meer ervaren gebruikers biedt Loco Translate geavanceerde functies zoals extractie van vertaalbare strings en integratie met vertaaldiensten.

Website vertalen met Loco Translate

Loco Translate is een must-have voor iedereen die werkt met meertalige websites op WordPress. Het is niet alleen een tijdbesparende tool, maar het verbetert ook de toegankelijkheid en het bereik van je website door ondersteuning te bieden voor meerdere talen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en krachtige functionaliteiten is Loco Translate een waardevolle toevoeging aan je digitale toolbox.

Download Loco Translate plugin

Loco Translate

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.