FacetWP is een geavanceerde en premium plugin speciaal ontwikkeld voor WordPress gebruikers. Deze WordPress plugin, bekend om zijn efficiëntie en effectiviteit, stelt gebruikers in staat om door alle post types binnen een WordPress-website te filteren.

FacetWP plugin voor WordPress

Het staat hoog aangeschreven en wordt aanbevolen door talrijke providers zoals bijvoorbeeld Kinsta, voornamelijk vanwege zijn unieke benadering van filtering die niet op Ajax is gebaseerd, waardoor het zeer snel en servervriendelijk is. Ook wij zijn bij Lamper Design grote fans van deze plugin die snel is, goed aan te passen in voor een custom design en weinig problemen geeft.

Hoe werkt de FacetWP plugin?

In tegenstelling tot sommige andere plugins, maakt FacetWP gebruik van geavanceerde filteringstechnologieën die niet afhankelijk zijn van ajax. Dit resulteert in een snellere en soepelere gebruikerservaring, vooral zonder onnodige belasting van de server. Gebruikers kunnen gemakkelijk en efficiënt zoeken, filteren en categoriseren, waardoor de navigatie en toegankelijkheid van de website worden verbeterd.

FacetWP

Ondersteuning en kosten

Een ander pluspunt van FacetWP is de uitzonderlijke ondersteuning die het biedt. Gebruikers hebben toegang tot een deskundig en responsief ondersteuningsteam dat klaar staat om te helpen met eventuele problemen of vragen. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor zowel beginners als ervaren WordPress-gebruikers in een website of webshop.

Bovendien zijn de kosten van FacetWP relatief laag, vooral als je het vergelijkt met andere beschikbare plugins op de markt. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar premium functionaliteiten tegen een betaalbare prijs.

Toepassingen en gebruik

FacetWP is niet alleen beperkt tot het filteren van posts; het is ook uiterst veelzijdig. Het kan worden gebruikt voor het filteren van producten in een webwinkel, artikelen in een blog, en zelfs items in een portfolio. Dit maakt het een ideale keuze voor een breed scala aan websites en WordPress projecten.

FacetWP onderscheidt zich als een premium WordPress plugin door zijn vermogen om efficiënt en snel te filteren zonder de hosting te belasten. Het is een hoogwaardige en betrouwbare oplossing voor elke WordPress gebruiker die zijn website naar een hoger niveau wil tillen. Met uitzonderlijke ondersteuning en relatief lage kosten is FacetWP een waardevolle toevoeging aan elke WordPress-website.

Je kunt de filter gebruiken in een WordPress website maar ook erg goed in WooCommerce webshop.

Deze plugin is te koop op FacetWP.com.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.