Paytium is een veelzijdige WordPress plugin die ontworpen is om het proces van online betalingen te vereenvoudigen. Het stelt gebruikers in staat om betalingen te ontvangen via een eenvoudig te gebruiken formulier, dat kan worden geïntegreerd in WordPress websites met behulp van een shortcode. Deze shortcode kan gemakkelijk worden toegevoegd aan berichten of pagina’s, waardoor een naadloze betalingservaring voor zowel de websitebeheerders als de eindgebruikers ontstaat.

Integratie met Mollie

Een van de belangrijkste kenmerken van Paytium is de integratie met Mollie, een gecertificeerde Payment Service Provider die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en veiligheid. Mollie ondersteunt een breed scala aan betalingsmethoden zoals iDEAL, creditcard, Bancontact, SOFORT Banking en nog veel meer, waardoor het een ideale keuze is voor websites die een breed publiek willen bereiken.

Wat is Paytium?

Paytium is speciaal ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. Zelfs gebruikers zonder technische kennis kunnen de plugin moeiteloos installeren en configureren. Het toevoegen van een betalingsformulier aan je website is zo eenvoudig als het kopiëren en plakken van een shortcode.

De veiligheid van online transacties is een topprioriteit voor Paytium. Door samen te werken met Mollie, garandeert de plugin dat alle betalingen veilig worden verwerkt, waardoor de financiële informatie van zowel de klant als de website-eigenaar beschermd wordt.

Paytium is niet alleen beperkt tot het ontvangen van betalingen. Het kan ook worden gebruikt voor donaties, abonnementen, en zelfs voor het verkopen van fysieke en digitale producten. Dit maakt het een veelzijdige oplossing voor een breed scala aan online bedrijven en non-profitorganisaties.

Paytium gebruiken?

Paytium kan worden gebruikt in verschillende scenario’s, waaronder:

  • Webshops: Voor het verkopen van producten direct vanaf je WordPress site.
  • Dienstverlening: Voor het accepteren van betalingen voor diensten zoals consultancy, coaching, of workshops.
  • Non-profit: Voor het ontvangen van donaties en giften.
  • Evenementen: Voor het verkopen van tickets of het innen van deelnamekosten.

Paytium biedt een eenvoudige, veilige en flexibele manier voor WordPress-gebruikers om betalingen te ontvangen. Met zijn naadloze integratie met Mollie en de veelzijdige toepassingsmogelijkheden is het een uitstekende keuze voor iedereen die online transacties op een WordPress-website wil faciliteren.

Free of Premium Paytium

Er is een gratis versie beschikbaar via de WordPress repository van Paytium. Als je meer wensen hebt kun je de betaalde versie aanschaffen via hun eigen website. Bekijk de website voor verdere informatie over Paytium.

Paytium: Mollie payment forms & donations

Meer uitleg vind je hier in het artikel over Paytium

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.