DirectAdmin is een webgebaseerd hosting controle paneel dat gebruikt wordt om webhosting servers te beheren.

Het biedt een grafische interface waarmee gebruikers hun webhosting omgeving kunnen beheren, zoals het maken van gebruikersaccounts, domeinen, e-mailaccounts, en databases.

DirectAdmin

  1. Gebruiksvriendelijkheid: DirectAdmin staat bekend om zijn eenvoudige, intuïtieve interface, waardoor het gemakkelijk te navigeren en te gebruiken is, zelfs voor beginners.
  2. Effici├źnt beheer van hosting resources: Gebruikers kunnen gemakkelijk via een web interface domeinen, subdomeinen, e-mailaccounts, en databases beheren.
  3. Automatisering van taken: Het stelt gebruikers in staat om taken zoals back-ups, cronjobs en automatische scriptinstallaties zoals Installatron te automatiseren.
  4. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: DirectAdmin ondersteunt verschillende soorten software en is aanpasbaar, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote hostingomgevingen.
  5. Veiligheid: Het biedt verschillende veiligheidsfuncties, zoals SSL-certificaatmanagement, IP-blokkering, en meer om de beveiliging van de server te waarborgen.
  6. Multi-Level toegang: DirectAdmin biedt verschillende toegangsniveaus, zoals beheerder, reseller, en gebruikersniveau, waardoor het geschikt is voor verschillende gebruikersbehoeften.

Wil jij gratis WordPress tips in je inbox ontvangen?

Wij sturen maximaal 2 e-mails per maand. Beloofd!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.