Installatron is een one-click webapplicatie-installatie- en managementtool die vaak gebruikt wordt in combinatie met webhosting control panels zoals cPanel, Plesk en DirectAdmin. Voor WordPress gebruikers biedt Installatron een eenvoudige en efficiënte manier om WordPress te installeren, te beheren en te onderhouden op hun hostingaccounts.

Installatron voor WordPress

  1. Eenvoudige installatie: Gebruikers kunnen WordPress met slechts enkele klikken installeren, zonder het handmatig aanmaken van een MYSQL database of bestandsoverdrachten via bijvoorbeeld FTP.
  2. Automatische updates: Installatron kan zo worden geconfigureerd dat het automatisch updates uitvoert voor WordPress, waaronder de core software, thema’s en plugins, wat helpt bij het handhaven van de veiligheid en functionaliteit van de site. Of je neemt het WordPress onderhoudscontract af bij Lamper Design natuurlijk.
  3. Backup en herstel: Het biedt opties voor automatische backups en herstelfunctionaliteit, waardoor het eenvoudig is om een WordPress-site te herstellen naar een eerdere versie in geval van problemen.
  4. Klonen en migratie: Gebruikers kunnen hun WordPress websites verhuizen, klonen, of migreren van de ene naar de andere host of domein met Installatron, wat nuttig is voor het testen van wijzigingen of het verplaatsen van sites.
  5. Gebruikersvriendelijkheid: Installatron is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, zelfs voor degenen zonder technische achtergrond, waardoor het een toegankelijke optie is voor het beheer van WordPress.

Installatron

WordPress en Installatron

Installatron is een populaire keuze voor zowel beginners als ervaren WordPress gebruikers vanwege het gemak van installatie en onderhoud van WordPress websites, gecombineerd met krachtige managementfuncties.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.