WP All Export is een plug-in voor WordPress die gebruikers in staat stelt om gemakkelijk gegevens van hun WordPress-site te exporteren naar XML-, CSV- of Excel-bestanden.

Wat is WP All Export?

Deze plug-in is de tegenhanger van WP All Import en biedt een krachtige en flexibele manier om content zoals berichten, pagina’s en producten uit WordPress te halen. Dit is heel erg nuttig voor taken zoals het migreren van content naar een andere (nieuwe) website, het maken van back-ups van gegevens, of het gebruik van WordPress-gegevens in andere applicaties.

Als je een export maakt dan kun je deze heel eenvoudig importeren met WP All Import. De investering voor WP All Import is het wat ons betreft meer dan waard. Hiermee kun je veel tijd besparen.

WP All Export plugin

Waarom zou je kiezen voor WP All Export? Wij zetten zeven redenen voor je op een rijtje.

Export mogelijkheden

Met WP All Export kun je vrijwel elk type gegevens exporteren, waaronder berichten, pagina’s, custom post types, gebruikers, orders van WooCommerce, en meer. Ieder post type in WordPress kun je selecteren en exporteren.

Gebruiksvriendelijke interface

Net als WP All Import, biedt WP All Export een eenvoudige drag-and-drop interface waarmee je specifiek kunt aangeven welke gegevens je wilt exporteren en hoe je het exportbestand wilt structureren.

  1. Ondersteunt verschillende bestandsformaten: Je kunt ervoor kiezen om gegevens te exporteren in XML-, CSV- of Excel-formaat, afhankelijk van wat het beste past bij je behoeften.
  2. Geavanceerde filter- en aanpassingsopties: WP All Export biedt krachtige mogelijkheden om te filteren welke gegevens worden geëxporteerd en hoe deze worden georganiseerd. Je kunt ook gebruikmaken van PHP om gegevens verder te bewerken tijdens het exportproces.
  3. Integratie met WooCommerce: De plug-in kan worden gebruikt om gedetailleerde WooCommerce-gerelateerde gegevens te exporteren, zoals bestellingen, klanten, en producten, compleet met alle relevante metadata.
  4. Automatische geplande exports: WP All Export kan zo worden ingesteld dat exports automatisch plaatsvinden op basis van een schema, wat handig is voor regelmatige rapportages of back-ups.
  5. Add-ons en integraties: Net als WP All Import, heeft WP All Export verschillende add-ons en integraties, waaronder ondersteuning voor geavanceerde custom fields (ACF) en andere populaire WordPress-plugins.

WP All Export is dus een essentiële tool voor iedereen die gegevens uit WordPress moet exporteren voor gebruik in andere systemen, voor back-updoeleinden, of voor migratie van website-inhoud.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.