WordPress hosting nodig?

Hoe vaak ben jij de term al tegengekomen in je zoektocht naar de perfecte hosting voor jouw WordPress website of WooCommerce webshop? Speciaal voor WordPress. Maar wat houdt dit nu in? Heb je deze hosting nodig, dan zijn er vaak extra kosten zodra dit label aan een hostingpakket gekoppeld wordt. Word je voor de gek gehouden of heeft het echt meerwaarde?

Wij zijn geen hostingprovider en kunnen daarom alleen onze ervaring met je delen. Een paar opmerkingen op een rijtje:

Je hebt geen gespecialiseerde WordPress hosting nodig. Het voordeel van een hostingprovider die gespecialiseerd is in WordPress dat is dat zij ook inhoudelijk kennis van dit populaire Content Management Systeem hebben en daarom jou ook beter kunnen voorzien van advies waarschijnlijk.

Daarnaast is het wel goed om na te vragen bij de hosting of er meer verschillende CMS’en op de server actief zijn. Waarom? Dan kan een server namelijk niet optimaal ingesteld zijn voor het hosten van WordPress aangezien ieder CMS zijn eigen eisen heeft. Dit is dus in ieder geval goed om na te vragen.

Nog een belangrijk advies: kijk niet naar een hostingprovider die je overspoelt met aanbiedingen en kortingen op alle socialmediakanalen of zelfs de televisie. De grootste hostingpartijen willen alleen nog groter worden en een klant meer of minder vinden zijn totaal niet belangrijk. Doe daarom vooraf gedegen onderzoek via bijvoorbeeld

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.