De Temporary Login Without Password plugin is een WordPress plugin die het mogelijk maakt om tijdelijke inloggegevens te creëren voor gebruikers zonder dat ze een wachtwoord hoeven in te voeren.

Deze plugin kan nuttig zijn voor webdesigners of ontwikkelaars die tijdelijke toegang tot hun WordPress website moeten verlenen aan een derde partij of een support teamlid, zonder permanente toegang te geven of te verplichten hun eigen inloggegevens te creëren.

Temporary Login Without Password

Met deze plugin kun je een unieke link genereren waarmee toegang tot het WordPress dashboard kan worden verkregen zonder dat een gebruikersnaam of wachtwoord nodig is. De link kan worden ingesteld om na een bepaalde periode te verlopen, waardoor de tijdelijke toegang van de gebruiker beperkt is.

Deze plugin is met name nuttig wanneer je werkt met klanten of leveranciers die gedurende korte tijd toegang tot de WordPress website nodig hebben, maar je jouw inloggegevens niet met hen wilt delen. In plaats daarvan kun je een tijdelijke login aanmaken die hen toegang geeft tot de site zonder de beveiliging in gevaar te brengen.

Tijdelijke login WordPress

Tijdelijke toegang zonder password

Naast het gebruik van deze plugin voor externe gebruikers, kan deze ook worden gebruikt om tijdelijke toegang tot de site te verlenen aan interne teamleden die normaal gesproken geen toegang hebben tot het WordPress dashboard. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je een tijdelijke medewerker hebt aangenomen voor een specifiek project en je deze persoon toegang wilt geven tot de site zonder de veiligheid van de inloggegevens in gevaar te brengen.

De Temporary Login Without Password plugin is een handige tool die WordPress gebruikers in staat stelt tijdelijke inloggegevens te creëren voor derde partijen of teamleden zonder dat deze hun eigen inloggegevens hoeven te creëren of permanent toegang hebben tot de site.

Temporary Login Without Password

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.