FacetWP is een krachtige WordPress-plug-in die wordt gebruikt voor het verbeteren van de zoek- en filtermogelijkheden op je WordPress website. Met FacetWP kun je geavanceerde, op maat gemaakte zoek- en filterfuncties toevoegen aan je website, handig voor websites met veel content of e-commerceplatforms bijvoorbeeld een WooCommerce webshop.

FacetWP filtersKenmerken en functies van FacetWP

  1. Dynamische filtering: FacetWP stelt gebruikers in staat om dynamische filters te gebruiken om de resultaten van een zoekopdracht in realtime aan te passen. Dit betekent dat gebruikers filters kunnen selecteren en direct zien hoe deze de zoekresultaten beïnvloeden.
  2. Aanpasbare facetten: Je kunt aangepaste facetten maken op basis van de inhoud en taxonomieën van je website. Dit omvat het maken van filters voor categorieën, tags, aangepaste velden en meer.
  3. Integratie met aangepaste posttypes: FacetWP werkt niet alleen met standaardberichten en pagina’s, maar ook met aangepaste posttypes en aangepaste velden, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten websites, waaronder e-commerce, portfolio’s en directorysites.
  4. Geografische filters: Je kunt geografische filters toevoegen voor locatiegebaseerde zoekopdrachten, zoals het vinden van bedrijven in de buurt of het filteren van inhoud op basis van locatie.
  5. WooCommerce-integratie: Voor e-commercewebsites biedt FacetWP diepgaande integratie met WooCommerce, waardoor je producten kunt filteren op basis van prijs, categorieën, labels en aangepaste producteigenschappen.
  6. Aangepaste sjablonen: Je kunt aangepaste sjablonen maken om de weergave van zoekresultaten en facetten volledig aan te passen aan de stijl van je website.
  7. Lazy loading: FacetWP ondersteunt lazy loading, wat betekent dat alleen de resultaten die zichtbaar zijn op het scherm worden geladen, wat de snelheid en prestaties van je website verbetert.
  8. Zoeken op basis van gebruikersinteractie: FacetWP maakt gebruik van gebruikersinteractie om resultaten te verbeteren. Het houdt bij hoe gebruikers de filters gebruiken en past de zoekresultaten dienovereenkomstig aan.
  9. Geavanceerde aanpassingsmogelijkheden: Je kunt de stijl en functies van FacetWP volledig aanpassen aan de behoeften van je website met behulp van hooks en filters.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.