Interview Saskia Kidseropuit.nl

Tot nog toe ben ik altijd zelf aan het woord in mijn blogs. Dit zou ik ook nog heel lang vol kunnen houden, aangezien er heel veel te schrijven is over WordPress en alles wat daar omheen te doen is. Toch heb ik ervoor gekozen om in de komende tijd ook regelmatig interviews met klanten of partners van Lamper Design te publiceren, juist om ook andere inzichten in de online wereld te geven. Het zal dus niet alleen gaan over WordPress, maar juist om zaken die hiermee te maken hebben en vaak onderbelicht worden.

Saskia van KlaarbergenDe aftrap wordt verzorgd door Saskia van Klaarbergen. Zij is de oprichter van het zeer succesvolle travelblog KidsErOpUit.nl, speciaal gericht op uitjes met kinderen in Nederland en Europa. Regelmatig lees ik haar blogs of die van haar collega’s en gebruik de tips die hier gegeven worden.  Zij vertelt je graag over haar ervaring met WordPress, Lamper Design en bloggen in het algemeen.

Wie is Saskia van Klaarbergen?

Een bezige bij! Er zijn te veel leuke dingen om te doen en ik wil uit het leven halen wat er in zit. Ik ben dus altijd ergens mee bezig. Mijn hoofd zit vol met ideeën waarvan ik maar een fractie kan uitvoeren. Ik ben continu keuzes aan het maken. Ook al zit het soms tegen in het leven, ik probeer te genieten van de mooie dingen. Het liefst samen met mijn gezin.

Kidseropuit Blog

Wat doe je in het dagelijks leven?

Veel. Ik ben moeder van de twee leukste kinderen die er zijn, werk bij een gemeente als wijkmanager, blog op KidsErOpUit en ben bezig met het opzetten van Blog in Bedrijf. 

Hoe ken je Lamper Design?

Via de WordPress Durf te vragen-groep op Facebook. Het viel me op dat Kees daar vaak en snel reageerde. Met een duidelijk en compleet antwoord als de vraag helder is. Maar ook weleens heel direct reageert als mensen om hulp vragen en daarna niets met de adviezen willen doen. Dat spreekt me aan.

Bloginbedrijf WordPress websiteWat heeft Lamper Design voor je gedaan?

Voor KidsErOpUit had ik een hele waslijst van allemaal kleine dingen die ik aangepast wilde hebben. Een deel daarvan had ik misschien best zelf kunnen uitzoeken, maar het ontbreekt me aan tijd en zin om daar uren mee bezig te zijn. Andere acties kon ik zelf echt niet uitvoeren. Kees heeft mijn hele actielijstje opgepakt en heeft heel systematisch de aanpassingen gedaan. Daarna heeft hij KidsErOpUit voor mij naar een andere host overgezet, waardoor de website een stuk sneller is geworden. 

De website van Blog in Bedrijf had ik op heel korte termijn nodig. Kees heeft de basis neergezet en daarna heb ik ‘m zelf gevuld met de content. Dit jaar ga ik deze website verder uitbreiden. 

Wat vind je sterke punten van Lamper Design?

Kees is snel, accuraat en denkt mee. Als ik iets bedenk dan weet hij hoe het in WordPress uitgevoerd kan worden en denkt mee hoe het nog beter kan. Ook is hij nooit te beroerd om op de meest rare tijdstippen mee te kijken of problemen op te lossen. Het contact gaat snel via de mail of als het handiger is via Skype.

Wat kan er verbeterd worden?

Geen idee. Misschien een mooie uitdaging: alle plug-ins van WordPress kennen ;-).

Wat zou je in de toekomst willen bereiken?

Ik wil graag met plezier blijven bloggen op KidsErOpUit en andere mensen helpen met bloggen en social media via Blog in Bedrijf.

Wat staat er op je verlanglijstje voor je website?

Op dit moment ben ik tevreden met hoe de websites nu zijn. Voor KidsErOpUit ben ik bezig met het vullen van de Google Maps-kaart zodat de blogs straks ook op die manier te vinden zijn. Het is een flinke klus, maar het lijkt me erg handig voor onze lezers.

Blog van KidsErOpUit

Wat inspireert je om te bloggen?

Met KidsErOpUit heb ik een missie. Ik wil andere ouders inspireren om er op uit te gaan met hun kinderen. Laten zien dat musea ook leuk zijn met kinderen, dat je prima met ze kan wandelen. Of om op vakantie eens te kiezen voor een kleinere camping zonder animatie of een citytrip. Als wij dat soort dingen doen met de kinderen, krijg ik direct zin om te bloggen. Het is dan helemaal leuk als mensen reageren en laten weten dat ze er ook heen willen. Daar doe ik het voor en daar krijg ik energie van. Ik wil dan zo snel mogelijk weer op pad om nieuwe ervaringen op te doen en daarover te bloggen.

Tip(s) voor mensen die willen gaan bloggen?

Bedenk vooraf waarom je wil gaan bloggen. Gewoon voor de fun of heb je er ook een zakelijk doel mee? Kies een onderwerp dat dichtbij je staat en waar je veel over kan vertellen. Maak een groslijst met onderwerpen en begin met schrijven. Kies daarbij voor een regelmaat van publiceren die je ook echt kan volhouden. Zet dus niet alles in een keer online, maar verspreid je blogs over een periode. 

Conclusie van Kees

Het is voor mij erg leuk om met enthousiaste klanten als Saskia te werken, aangezien zij zelf de basis van WordPress beheerst en ik haar daarin kan adviseren en aanvullen waar nodig. Ik hoop dan ook nog lang het website onderhoud aan KidsErOpUit te mogen verzorgen. Wat in het interview al naar voren gekomen is, maar zeker een onderdeel is van het succes van KidsErOpUit, dat is de supersnelle WordPress hosting. Lamper Design verzorgt ook de hosting en e-mailafhandeling voor Saskia zodat zij zich daar geen zorgen over hoeft te maken en de website ondanks de duizenden bezoekers stabiel blijft draaien.

Wil je meer weten over de hosting die wij aanbieden? Neem dan gerust contact op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *